Wat is 2SkinCare?

2SkinCare omhelst de pracht van de natuur en erkent het belang van duurzame beslissingen.
Daarom presenteren wij een breed scala aan veganistische producten, gecertificeerd door ECOCERT, die voldoen aan de strikte eisen voor biologische en natuurlijke ingrediënten zonder enige dierlijke bestanddelen.

Wie is 2SkinCare?

2SkinCare is opgericht door Merel Jasmijn van Diessen. Vanaf haar jeugd had zij al problemen met haar huid. Met deze reden nam haar moeder haar vroegtijdig mee naar een schoonheidsspecialiste. Zo is haar visie geboren om de
skincare wereld in te treden, na het halen van haar diploma als schoonheidsspecialiste heeft ze een schoonheidssalon opgericht.

 

Met de passie voor huidverbetering is ze verder gaan studeren om
producten te ontwikkelen die de huid verbeteren en gezond maken, zonder irriterende stoffen en ingrediënten die de huid kunnen verstoppen of beschadigen.  Bovendien wordt dierenwelzijn hoog gewaardeerd. Waardoor de producten vegan en cruelty-free zijn.

Salon

Onze Missie

Welkom bij 2SkinCare, waar onze missie draait om het bevorderen van jouw natuurlijke schoonheid en welzijn. Wij geloven in hoogwaardige producten die niet alleen effectief zijn, maar ook ethisch verantwoord en milieuvriendelijk geproduceerd worden. Ontdek onze diverse assortiment van cosmetica die bijdragen aan een stralende huid en een zelfverzekerde uitstraling. Bij 2SkinCare moedigen we zelfzorg aan omdat we geloven dat iedereen het verdient. Ontdek vandaag nog hoe onze producten jou kunnen helpen om je beste zelf te zijn.